Logo-EU

TYÖPAJA: TYÖ JOKA MAISTUU – Merkityksellisyyden reseptit

Tule kuulemaan parhaat reseptit työn merkityksellisyyden lisäämiseen - millaisia ratkaisuja alan työntekijät odottavat ja toivovat työntekijäkokemuksen kehittämiseksi?

Miten rakennetaan merkityksellinen työntekijäkokemus vieraanvaraisuus- ja tapahtuma-alalla?

Tule kuulemaan, millaisia ratkaisuja matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan työntekijät ovat löytäneet alan työntekijäkokemuksen kehittämiseen syksyllä 2025 järjestetyissä MERIT-kehittämisohjelman työpajoissa. Työpajassa esitellään konkreettisia ratkaisuja työntekijöiden viihtymiseen, kehittymiseen ja sitoutumiseen. Samalla kuulemme ja pohdimme kanssanne, miten esitellyt ratkaisut sopisivat teidän työpaikallenne, työhön ja työyhteisöön – löytyisikö tästä työpajasta kehittämiseen sopivat merkityksellisyyden reseptit?

Aika: maanantai 1.12.2025 klo 14–16
Paikka: verkossa (Teams)
Tavoite: merkityksellisempi työntekijäkokemus 
Kohderyhmä: matkailu- ravintola- ja tapahtuma-alan työntekijät, esihenkilöt ja yrittäjät (voit jakaa kutsua verkostossasi myös eteenpäin!)

Miksi osallistua: 
* kerrytät tuoretta tietoa alan työntekijöiden toiveista ja odotuksista 
* saat konkreettisia vinkkejä ja ideoita työntekijäkokemuksen parantamiseen 
* tutustut verkkotyökaluihin ja palvelumuotoilumenetelmiin 
* verkostoidut ja tutustut uusiin ihmisiin yli toimialarajojen ja ympäri Suomen!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/EP/B2B129115CA2E376